Nokaut dana: Prisjetimo se kako je Cro Cop “izmasakrirao” Gonzagu laktovima (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.11.2015 12:44h Autor:

Cro Cop baca laktove

Samo 25 dana (28. studenog) je ostalo do dvoboja Cro Copa i Amerikanca Anthonyja Hamiltona. Ovaj meč će poslužiti kao "co-main event" na povijesnoj prvoj priredbi elitnog UFC-a u Koreji.

Filipović je ovih dana ušao u posljednju fazu priprema koje već tradicionalno odrađuje u svojoj dvorani u zagrebačkim Gajnicma.

Prisjetimo se posljednjeg Cro Copovog nastupa koji se dogodio 11. travnja u poljskom Krakowu. Filipović je iznenadio javnost kada je objavio da se vraća u UFC kako bi "riješio neke stare dugove". Prvi na popisu mu je bio "najveći dužnik" Brazilac Gabriel Goznaga.

Prve dvije runde dvoboja su prošle u potpunosti u znaku majstora BJJ-a. Brazilac je  uspijevao rušiti Filipovića na parter, a rijetke trenutke meča koji su se odvijali u stojci, hrvatski udarač je izgledao u najmanju ruku rezervirano. No, sve se to promijenilo u posljednjoj dionici kada je Cro Cop doslovno "izmasakrirao" Gonzagu s laktovima koje je Joe Rogan opisao kao najbolje u povijesti sporta.

Pogledajte Cro Copov nokaut protiv Gonzage, ali i reakcije Joea Rogana, Eddieja Brava, Brendona Schauba koji su meč gledali uživo, kao i dvojice Mirkovih fanova kao najavu za ono što nam slijedi – 12. Cro Copov nastup u UFC-u!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI