Nokaut dana: Direkt Todda Duffeeja za jedan od najbržih nokauta u povijesti UFC-a! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.05.2015 20:47h Autor:

Screenshot

U nedjelju smo objavili članak u kojem je Frank Mir izjavio kako će 15. srpnja umiroviti "kukavicu Todda Duffeeja". Povodom te izjave smo odlučili dodatno predstaviti Duffeeja, točnije jedan njegov nokaut. Toddu je trebalo samo sedam sekundi da nokautira Tima Haguea i time postavi jedan od najbržih nokauta u povijesti UFC-a.

Ryanu Jimmo i Chan Sung Jung su također nokautirali protivnike za 7 sekundi, dok je Duane Ludwig to uspio nakon samo 6 sekundi.

Meč Duffee vs. Hague je bila jedna od uvodnih borbi eventa UFC 102, koji su predvodili Randy Couture i Antonio Rodrigo Nogueira u meču za ujedinjenje pojasa prvaka teške kategorije. Event se održao 29. kolovoza 2009. u Oregonu.

Za nešto više od dva mjeseca Frank Mir i Todd Duffee predvodit će UFC Fight Night u San Diegu. Miru će to biti prva borba nakon pobjeda protiv Antonia Silve, kojom je prekinuo niz od četiri uzastopna poraza, dok će Duffeeju biti prva nakon povratničke borbe, gdje je, nakon dvije godine izostanka iz kaveza, nokautirao Anthonyja Hamiltona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI