Nokaut dana: Brutalnim koljenom nokautirao bivšeg izazivača u svom UFC debi nastupu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.02.2018 18:12h Autor:

Millender vs. Alves

Vjerojatno najbolja borilačka priča jutros održanog UFC eventa ona je Curtisa Millendera. Ovaj atraktivni borac došao je kao zvijezda LFA promocije, no ipak na mala vrata, dobio je za protivnika bivšeg izazivača Thiaga Alvesa, a onda ga je riješio brutalno i atraktivno, odmah poslavši najbolju poruku diviziji.

30-godišnji borac prošle je godine oduševio sve koji pobliže prate širu američku MMA scene, s dva high kick nokauta u main event borbama promocije LFA, vjerojatno najbolje promocije američke regionalne scene. U pitanju je borac koji je oduševio i samim svojim stilom borbe, koji uključuje atraktivne poteze, jako puno kickova te visok tempo i traženje akcije.

Za UFC debi tako nije mogao dobiti boljeg protivnika od Thiaga Alvesa. Pitbull je bivši izazivač, no davno je bio UFC 100 i on više nije na razini koja ga je tada dovela do sudara s Georgesom St-Pierreom. No, i dalje je to borac koji se zna tuči, i dalje je to borac koji voli akciju te će ju uvijek pružiti. To se i dogodilo ovu borbu, gdje je Brazilac htio pokazati kako još uvijek ima ono nešto te pokušati pobjedu nad pridošlicom povezati s onom koju je prošle godine ostvario nad Patrickom Coteom, koji se tom prilikom umirovio. Nažalost, po njega, iako je do prekida izgledao dobro, sve je završilo potpuno suprotno.

Millender je završio borbu u završnici druge runde svojim trećim atraktivnim nokautom u nizu. Ovog puta nije bilo high kick, ali je bilo savršeno precizno koljeno, za koje mu nije bio potreban niti skok. Alves ga je primio i samo završio na podu, a Millender je pogledao, procijenio da nema smisla kretati na njega te se samo poklonio publici, gotovo i prije nego je sudac došao do Alvesa da bi i službeno dao znak kako je borba gotova. U videu ispod teksta pogledajte kako je izgledao taj impresivni potez borca od kojeg ćemo sigurno vidjeti još puno toga u ovom stilu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI