Nokaut dana: Aperkat koji je Werduma koštao posla

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.06.2015 21:30h Autor:

Screenshot

Današnji Nokaut dana je izveo Junior dos Santos nad trenutnim UFC privremenim prvakom teške kategorije, Fabriciom Werdumom.

Ovo je Junioru bio debitantski meč u UFC-u. Nije dobio lak zadatak, ali ga je uspješno izvršio. "Cigano" je u prvoj minuti razornim aperkatom udario Werduma, koji se odmah skljokao na pod. JDS je na podu uputio nekoliko udaraca i tu je bio kraj meča.

Ako se pažljivije promotri snimka vidjet ćete da je Werdumova šaka proletjela na "centimetar" od Juniorovog lica. Možda bi meč drukčije završio da je Fabricio uspio plasirati udarac?

Werdum je nakon ovog poraza dobio otkaz iz UFC-a te je prešao u Strikeforce, nakon čega se vratio u UFC kad je najjača MMA promocija kupila Strikeforce i ugasila ga. Od tad je u UFC-u slavio nad Nelsonom, Russowom, "Minotaurom", Browneom i nad Huntom, u meču za naslov privremenog prvaka.

Meč je održan 25. listopada 2008. na UFC-u 90.

Werdum se noćas u Meksiku bori s prvakom Cainom Velasquezom za ujedinjenje pojaseva prvaka teške kategorije. Prijenos možete pratiti na Fight Channelu, s početkom u 4 sata iza ponoći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI