Nogueira: Nokautirat ću Gustafssona usred Švedske!

UFC 01.02.2012 09:15h Autor:

Braća Nogueira

Antonio Rogerio Nogueira će uskoro prvi put u bogatoj karijeri nastupiti u Europi. U glavnom švedskom gradu na UFC on Fuel 2 priredbi čeka ga odlični domaći borac Alexander Gustafsson. Dakako, ovaj dvojac predvodit će priredbu, a Nogueira kaže kako želi nokautirati svog protivnika usred Stockholma.

“Kada se borim protiv dobrog udarača onda treniram malo žešće Muay Thai što zaista volim. Vjerujem da ću odraditi dobar meč. Mislim da imam prednost kako dvoboj odmiče kraju jer sam uvijek fizički sjajno pripremljen. Rođen sam kao kontraš i tu vidim svoju šansu za nokaut protiv Gustafssona. Uvijek dobro prolazim protiv udarača. To ne znači da nisam dobar hrvač, dapače, od kada sam otišao iz Pridea znatno sam popravio obranu od rušenja i prilagodio sam se pravilima i kavezu”, izjavio je Nogueira za Tatame i dodao:

“Mislim da se mogu boriti bilo gdje, no kada je to stojka, onda posebno uživam jer svojim fanovima volim priuštiti nokaute.”

Kako bi eventualna pobjeda protiv odličnog Gustafssona utjecala na njegovu karijeru?

“Sve zavisi o tome kako bih ga pobijedio. Pobjeda na bodove bi me gurnula jedan korak naprijed. Pobjeda nokautom, možda dva ili tri. I zato ću definitivno tražiti nokaut kako bi i dalje ostao među top tri najbolja borca divizije”, zaključuje Lil Nog.

Dvoboj je zakazan 14. travnja u Ericsson Globe Areni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI