Nogueira “nagazio” šefa: Dana White nije Bog!

UFC 09.07.2011 09:12h Autor:

Antonio Rodrigo "Minotauro" Nogueira

Minotauro je stao u obranu svog sunarodnjaka Wanderleija Silve koji je teško poražen u zadnjem dvoboju s Chrisom Lebenom.

Iako su bili članovi suprotstavljenih brazilskih škola (Chute Box i Brazilian Top Team) Antonio “Rodrigo” Noguiea i Wanderlei Silva oduvijek su se itekako poštovali. Vidjelo se to kada je Wand očitao bukvicu Chaelu Sonnenu poručivši mu da mora poštovati legende poput braće Noguiera ili bi mogao “ostati bez zuba”. Ovih dana je pak Minotuar odlučio stati u obranu svog sunarodnjaka nakon što je ovaj teško nokautiran od Chrisa Lebena na posljednjem UFC-ovom turniru.

Predsjednik UFC-a, Dana White je, naime, izjavio kako će na lijep način objasniti Silvi da je njegova karijera gotova. Ta je izjava očito uznemirila Nogueiru koji je u razgovoru za brazlisku stranicu R7 Esportes malo “nagazio” na svog šefa.

“Mislim da Dana White nije smio izjaviti ono što je rekao. Neki borci su idoli i legende ovog sporta, a Dana White nije Bog koji odlučuje kada će završiti nečija karijera”, izjavio je Noguiera.

Kao pozitivan primjer je naveo i pobjedu veterana Tita Ortiza

“Stvarno sam uživao u njegovoj pobjedi. Mogli ste vidjeti da su neki ljudi šampioni zbog razloga. Ortiz, Wanderlei, Fedor…oni su bili top borci zbog nekog razloga. No, Dana ne može odlučivati o takvim stvarima i zato će morati povući svoju izjavu vezanu uz Ortiza”, dodao je Nogueira uz ironičan osmjeh.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI