Nogometni mag je UFC fan? Luka Modrić “lajka” gotovo svaku fotografiju Conora McGregora!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.05.2018 13:42h Autor:

Photo: Instagram

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić je velik fan bivšeg UFC prvaka, kontroverznog Conora McGregora. To bi se, naime, lako moglo zaključiti prema njegovom službenom Instagram profilu koji prati 10.1 milijuna ljudi.

S druge strane Modrić prati tek 359 ljudi, a jedna od osoba čije fotografije redovito pregledava i “lajka” jest i bivši UFC prvak. Gotovo da nema Irčeve fotografije posljednjih tjedana, mjeseci, pa čak i godina, koja je objavljena na njegovom Instagramu da je Modrićev službeni profil “Lukamodric10” nije pogledao i odobrio “lajkom”.

Znamo da se McGregor u više navrata družio s najpopularnijim Realovim nogometašom Cristianom Ronaldom, no nepoznato je je li se ikada upoznao s našim Lukom Modrićem i postoji li ikakva veza među ovom dvojicom vrhunskih sportaša.

Naravno, sve ovo valja uzeti s oprezom. S obzirom da službene profile velikih sportskih zvijezda obično vode PR agencije, nije nemoguće da netko tko je zadužen za Lukin Instagram voli irsku borilačku zvijezdu, a da Hrvat to niti ne zna.

No, mi smo izabrali vjerovati da je Luka Modrić MMA i UFC fan koji voli lik i djelo Conora McGregora i prati što radi na njegovom službenom Instagramu. Vi vjerujte u što god hoćete…

Usputno govoreći, McGregor ima više od 23 milijuna pratitelja na svom Instagram profilu.

Think of the scapula at all times. www.mcgregorfast.com

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI