Noad Lahat: Pobjeda je sjajna, ali sad se vraćam borit protiv Hamasa

UFC 30.07.2014 19:21h Autor:

Noad Lahat

Prvi izraelski UFC borac, Noad Lahat, došao je do svoje prve pobjede u organizaciji. Savladao je Stevena Silera, no kaže kako nema vremena za slavlje, budući da se vraća u izraelske postrojbe stacionirane u pojasu Gaze.

Lahat je u jednoj vrlo dobroj i izjednačenoj borbi savladao Stevena Silera. Izgledao je jako dobro pripremljen, iako on kaže da su pripreme bile sve samo ne lake.

"Posljednja dva mjeseca nisam nijednom odspavao cijelu noć. Budio sam se svaki sat da vidim da li su me zvali iz moje obitelji ili možda moji prijatelji. Ovo je bio najteži kamp koji sam imao i najgora dva mjeseca u životu, jer se nisam mogao koncentrirati. Jedino kad sam mogao pobjeći od briga bilo je u dvorani dok sam trenirao", rekao je ovaj pripadnih izraelskih oružanih snaga i majstor Krav Mage.

Ovo mu je prva pobjeda u UFC-u, u drugom nastupu, i njome je osigurao ostanak u organizaciju. Ipak, kaže kako nema puno vremena za slavlje: "Ovo je sjajan osjećaj, u potpunosti uživam u ovoj pobjedi, jer to je ono što volim raditi. No, sad se moram vratiti kući i boriti se za svoju zemlju."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI