Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
"Njegova prtljaga je došla u Vegas, ali Nick Diaz nije." | Fight Site

"Njegova prtljaga je došla u Vegas, ali Nick Diaz nije."

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.01.2015 21:45h Autor:

Dana White

Diaz nije "uhvatio" let za Las Vegas, nakon čega je njegov menadžer, Lloyd Pierson, uvjeravao javnost da će Nick biti prisutan na otvorenom treningu u srijedu popodne. No, Diaz je propustio i tu medijsku obavezu.

Dana White je u utorak objavio sliku tetrapaka mlijeka s Diazovom fotografijom na njemu i naslovom: "Nestao. Nick Diaz. Jeste li me vidjeli?"

U srijedu ujutro je Diazov menadžer izjavio kako UFC zna gdje je Nick te da je Whiteova objava s tetrapakom mlijeka obična šala, ali je Dana ispričao drukčiju priču u emisiji Jim Rome Show.

"Nick je Nick," rekao je predsjednik UFC-a. "Ne znam gdje je. Doslovno sam objavio njegovu sliku na tetrapaku jer ne znam gdje je. Imamo show UFC Embedded, čija se snimateljska ekipa u srijedu pojavila kod njega kako bi započeli snimanje, ali- nisu ga mogli pronaći. Kontaktirali smo njegov menadžerski tim koji je organizirao večeru s Diazom i njegovim timskim kolegama. Nitko od njih se nije pojavio na večeri i nitko od njih se nije javio na mobitel kad smo ih počeli zvati.

Ne znamo gdje je Nick. Trebao je biti u Vegasu u 2.20. Propustio je let. Njegov menadžer je zatražio da mu bookiramo novi let u 7.30. I taj je propustio. Njegova prtljaga je došla u Vegas, a Nick nije."

UFC-ov direktor za odnose s javnošću, Dave Sholler, je potvrdio kako je Nick bio prisutan na aerodromu za vrijeme prvog leta, ali se nije ukrcao u avion.

Dana White nije zabrinut što se tiče toga, navodeći kako bi poludio da se to dogodilo prije nekoliko godina, kao kad se Nick nije pojavio na otvorenom treningu pred UFC 158, no sad je već naviknut.

"Problem je: već je kasno," rekao je White. "Već sam ugovorio borbu. Nick se ne odazove na mnoge stvari, ali uvijek dođe na borbu, tako da na to računam i ovaj put."

"Učinio sam to sam sebi. Kad Diaz dođe na sastanak u UFC, on kaže: 'Znate, osjećam da me ne plaćate dovoljno. Platite me kako spada.' I za ovu borbu je dobro plaćen. Nema veze koliko ga platimo, on neće… Sam sebi sam ovo učinio, tako da ne mogu plakati ovdje zbog toga. Nick je Nick," objasnio je predsjednik UFC-a.

Anderson Silva i Nick Diaz predvode UFC 183 koji možete pratiti na Fight Channel PPV-u 1. veljače s početkom u 4 sata iza ponoći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI