“Nitko nije savršen, dajte Jonesu novu priliku”

UFC 23.05.2012 06:29h Autor:

Jon Jones i Rashad Evans

Priča o prometnoj nesreći Jona Jonesa proteklog tjedna nastavlja se i dalje. Nakon što se Jones oglasio na svom Facebook profilu, javnosti se obratio i njegov menadžer.

Mikel Kawi moli MMA fanove da njegovom borcu koji je u prometnoj nesreći razbio svoj skupocjeni Bentley pruže novu priliku.

“Zamolio bih fanove da mu daju novu priliku. On je vrlo, vrlo dobar momak i daje sve od sebe da bude dobar uzor i on to želi biti i dalje. Nitko nije savršen, niti je on to ikada rekao za sebe i nikad nije rekao da ponekad griješi. Činjenica je da je pogriješio, zeznuo je i siguran sam da će se obratiti javnosti, ispričati i učiniti ono što mora”, rekao je Mawi.

Nije poznato kada bi aktualni prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji mogao sazvati konferenciju za medije na kojoj bi detaljnije progovorio o cijeloj situaciji, ali Mawi garantira da će se to prije ili kasnije dogoditi. “Nitko ne bježi od ničega, na kraju krajeva on je samo čovjek i ustat će se nakon ovoga. Trenutno su u cijelu priču uključeni pravni savjetnici, a to je ipak određeni proces.”

“Ni na koji način ni ja, ni bilo koji drugi član Jonesova tima neće pokušati opravdavati ono što se dogodilo. i njegovo ponašanje. Ono što tražimo je da nam se da malo vremena kako bismo se nakon toga obratili javnosti i dali inteligentno objašnjenje i odgovore na neka pitanja.”

Spomenimo i da je Jonesu ponuđena nagodba od strane tužiteljstva, a pred sudom bi se trebao naći 29. svibnja na saslušanju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI