Nitko ne zna ništa: White tvrdi da će se Gustafsson boriti, Švedska MMA Federacija da neće!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.04.2013 09:57h Autor:

Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson definitivno se teže ozlijedio na jednom od posljednjih sparinga u svom klubu i ne radi se o nikakvoj uranjenoj prvoaprilskoj šali, kao što su neki posumnjali kada je informacija o ozljedi švedskog borca procurila u javnost u nedjelju navečer.

Službenih izjava Gustafssona ili nekog iz njegovog kluba još uvijek nema, ali prema trenutno dostupnim informacijama, porezotina koji je zadobio iznad oka prilično je duboka i navodno bi trebala dva do tri tjedna da zacijeli kako treba, a meč protiv Gegarda Mousasija zakazan je za nadolazeći vikend u Stockholmu.

Ariel Helwani stupio je u kontakt s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom koji je potvrdio ozljedu, ali je dao i prilično optimističnu informaciju. "Gustafsson je ozlijeđen, ali je ipak dobro i želi se svejedno boriti", prenio je Helwani Whiteove riječi, a ubrzo su se oglasili i čelnici Švedske MMA Federacije.

Oni su nadležno sportsko tijelo koje izdaje dozvole za nastup i čini se oni ipak ne gledaju tako optimistično na Gustafssonovu situaciju. Prema određenim izvorima, Alexandera su pregledala čak tri njihova liječnika i sva trojica su dala jednako mišljenje – neće biti spreman za borbu.

Šanse da će netko uskočiti u borbu umjesto Gustafssona, ukoliko se uistinu ne bude mogao boriti, zaista su minimalne, ali očekuje se rasplet ove vrlo nezgodne situacije u iduća 24 ili 48 sati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI