Nitko kao Anderson: Jedini u povijesti UFC-a dobio ugovor na deset mečeva!

UFC 01.01.2013 13:06h Autor:

Anderson Silva

Dana White na samom koncu 2012. godine pobjedonosno je objavio da je uspio dogovoriti nove uvjete suradnje s jednim do najdominantnijih MMA boraca u povijesti tog sporta. Anderson Silva potpisao je novi ugovor na čak deset borbi.

Predsjednik UFC-a nedavno je otkrio da je ponudio sjajnom Brazilcu novi ugovor koji bi mu osigurao još osam nastupa u njihovom oktogonu, no Anderson je odlučio odbiti takvu ponudu i zatražiti da onda bude još veća.

"Deset, potpisao je ugovor na još deset mečeva. Mislim da nikad prije nismo napravili takav ugovor. Možda jednom s Forrestom, ali ne sjećam se točno. Anderson je rekao da želi ugovor na deset borbi, a ne osam. Dao bih mu i ugovor na 100 mečeva da on tako zatraži", rekao je očito vrlo zadovoljni White.

Anderson je u svojoj bogatoj MMA karijeri slavio ukupno 33 puta i samo četiri puta bio poražen te je najdugovječniji prvak u povijesti UFC-a. Titulu prvaka u srednjoj kategoriji osvojio je u listopadu 2006. godine i od tada je uspješno brani. Idući izazivač trebao bi mu biti Michael Bisping, no on prije toga mora pobijediti Vitora Belforta u siječnju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI