Ništa od tužbe? Isplivao video Magane kako “partija” na koncertu Snoop Dogga (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.05.2017 10:36h Autor:

Magana i Cyborg

Skandal koji je obilježio “UFC Fighter retreat” samit, a koji se održao prije desetak dana u Las Vegasu, i dalje ne silazi sa stranica MMA medija.

Tema je i dalje Angela Magana koja je lošije prošla u fizičkom obračunu s Cris Cyborg, no koju kolege očito i ne žale previše. Podsjećamo, Brazilka je najprije izvrijeđala, a zatim i udarila svoju kolegicu radi ranijeg vrijeđanja na društvenim mrežama. UFC je pozvao policiju, Magana je završila u bolnici na pregledu, a umiješalo se i tužilaštvo koje će navodno podići optužnicu protiv Cyborg kojoj sada prijeti novčana i zatvorska kazna.

Ipak, kolege nisu stale uz žrtvu Maganu, nego uz Cyborg jer većina smatra da su uvrede na račun bivše prvakinje Invicte ipak bile previše, odnosno da je provokatorica zaslužila “šaku u glavu”.

Vera Maganu izbacio iz dvorane

Epilog čitave priče je bilo i izbacivanje Magane iz njezine dosadašnje dvorane koju vodi Brandon Vera. Njega je Maganino ponašanje totalno izbacilo iz takta. Obrazloženje zašto je to napravio podijelio je na društvenim mrežama:

“Mislio sam ne mješati se u ovo sve, ali ova sitna pička ne odustaje. Ona je utjelovljenje svega što je loše danas u svijetu. Misli da ima pravo na sve, cmizdri oko svega, poznata je na Instagramu i nema nikakvih drugih sposonosti, niš koristi. Zlostavljala si nekog preko interneta ne nadajući se da ćeš tu osobu sresti u stvarnom životu. Učini mi uslugu i nemoj se više nikada pojaviti u Alliance MMA-ju. S razlogom se nitko ne zauzima za tebe, niti prijateljice, niti sparing partneri, nitko na samitu boraca. Dobila si što si zaslužila.”

“Ako misliš na sudu temeljiti slučaj na slikama iz bolnice, to ti isto neće proći pošto si iste večeri bila na koncertu Snoop Dogg-a. Ako netko ima problema s ovim što sam rekao i želi sa mnom popričati o tome, trenutno sam u Guamu ali se vraćam sljedeći tjedan. Slobodno dođite”, dodao je Brandon Vera.

Naknadno se na društvenim mrežama pojavio i video na kojem Magana “partija” na koncertu Snoop Dogga iste večeri kada je zaprimljena u bolnicu i gdje su joj liječnici dijagnosticirali ozljede zbog kojih je tužila Cyborg. Ako je suditi prema snimci, Magana se na koncertu dobro zabavljala pa će na sudu teško dokazati da su ozljede bile ozbiljnije prirode.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI