Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ništa od meča De La Rosa vs. VanZant na UFC-u 236: “Ozljeda nije istinita…” | Fight Site

Ništa od meča De La Rosa vs. VanZant na UFC-u 236: “Ozljeda nije istinita…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.02.2019 15:12h Autor:

Paige VanZant

Ovog tjedna smo mogli saznati da se protivnica Paige VanZant na UFC-u 236, Poliana Bothelho, ozlijedila i da ju je zamijenila Montana De La Rosa. No, borkinja koja je nastupila na UFC-u 234 i “počastila se” još jednom pobjedom u Octagonu prisiljavanjem na predaju, je takvu mogućnost demantirala.

“Očito je UFC-ov matchmaker Mick Maynard htio spariti mene i Paige. Ali sada Paige tvrdi da ima problema s ozljedom ruke, tako da se ne može boriti protiv te Poliane ili čak niti protiv mene. Nisam sigurna što se u ovom trenutku događa. Kaže da se recentno ozlijedila, ali to nije istina. Čekam što će se dogoditi. UFC želi organizirati meč između mene i Paige, ali ona tvrdi da je ozlijeđena. Nisam sigurna što je zapravo realnost”, izjavila je De La Rosa za BJ Penn.com.

On nema ništa protiv nastupa na UFC-u 236. Dapače, želi meč protiv popularne Paige VanZant.

“Nadam se da će se ovaj meč ipak dogoditi. Nadam se da će se to riješiti što ima. Nadam se da nije slučaj da se samo ne želi boriti protiv mene. Mogu mi dati drugu protivnicu ili joj mogu reći da se mora boriti protiv mene”, dodala je UFC-ova borkinja koja vjeruje da bi lako svladala VanZant.

“To bi bio jedan od onih mečeva u kojem bih mogla pokazati što sve mogu u stojci i što sve mogu na podu. Naravno, vjerujem da bih je izdominirala. Bio bi to jako dobar matchup za mene”, zaključuje.

De La Rosa ima 10-4 u profesionalnoj karijeri, a od kada je stigla u UFC ubilježila je savršenih 3-0. Zanimljivo, dok je bila dio LFC promocije poražena je od McKenzie Dern prisiljavanjem na predaju u prvoj rundi.

SOON. #ufc234 #weighins #3-0 #flyweight

A post shared by Montana De La Rosa (@montana.delarosa) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI