Nismo oduševljeni: UFC izbacio službene plakate za UFC 236 i ESPN2 event

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.03.2019 11:36h Autor:

Max Holloway i Dustin Poirier

UFC je ovog vikenda izbacio dva grafička vizuala za svoje dvije nadolazeće priredbi. Osim za UFC on ESPN 2 event u Philadelphiji, PR služba elitne promocije je otkrila i kako izgleda poster za nadolazeći UFC 236.

Drugo pojavljivanje UFC-a na uglednom ESPN-u ćemo gledati 30. ožujka, a predvode ga Edson Barboza i Justin Gaethje. Osim ove dvojice sjajnih udarača i nokautera, na popisu borbi je i dvoboj između Michelle Waterson i Karoline Kowalkiewicz, no djevojke ovaj put nisu na vizualima.

Dva tjedna kasnije, 13. travnja, pratit ćemo kvalitetom nakrcan UFC 236 iz američke Atlante. Popis borbi sadrži čak dva meča za titulu privremenog prvaka. To je ujedno i prvi event u povijesti elitne promocije kod kojeg je to slučaj. Kelvin Gastelum i Israel Adesanya će odlučiti o prvaku u srednjoj, a Max Holloway i Dustin Poirier o prvaku u perolakoj.

Za razliku od velikog broja vizuala za koje smo pohvalili UFC-ove dizajnere u posljednje vrijeme, ovaj put smo dosta ravnodušni, a mišljenja smo da su se mogli malo više potruditi. Ali opet, to je naš subjektivni dojam koji je svakako podložan raspravama.

Službene plakate za obje priredbe pogledajte u nastavku pa sami odlučite sviđaju li vam se ili ne.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI