Niko Price savladao Browna jednim od najčudnijih i najimpresivnijih nokauta u posljednje vrijeme (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.07.2018 11:09h Autor:

Nico Price vs. Randy Brown

Niko Price svakako je autor najimpresivnijeg poteza UFC Fight Nighta 133, budući da je odradio završnicu kakva se ne viđa i to iz vrlo nezavidne pozicije u kojoj se u tom trenutku nalazio.

Američki velteraš borio se protiv Randya Browna, a nakon vrlo izjednačene prve runde, drugu baš i nije najbolje započeo. Brown ga je uspio pritisnuti i odvesti na pod, gdje je brzo završio na njemu. Borac s Jamajke je tamo počeo pogađati vrlo dobre udarce, ali usput i tražiti poziciju s koje bi bio još ubojiti, odnosno s koje bi možda mogao doći i do prekida vrijednog pobjede.

Price se u toj situaciji nalazio u vrlo teškoj poziciji, no zadržao je mirnoću te je čekao priliku da se izvuče. No, on nije borac koji će gledati samo s defenzivne strane na ovakve situacije, nego je u jednoj takvoj poziciji pronašao priliku za napraviti kontranapad. I to vrlo efektno, budući da je napravio nešto što jednostavno niti jedan protivnik ne bi očekivao. U jednom je trenutnu Price nogom, iz donje pozicije, uspio zaglaviti Brownovu glavu i to tako da si otvori poziciju za svoje udarce.

Naravno, inače su udarci iz donje pozicije oni kojima se pokušavaš osloboditi i smanjiti pritisak protivnika jer rijetko tko može kroz njih izbaciti dovoljno snagu da napravi nešto više. No, Price je to uspio. Pronašao je prostor gdje je “hammerfist” udarcima gađao točno u bradu svog protivnika, a već nakon tri udarca Brown je bio bez svijesti te na kraju vjerojatno niti njemu nije jasno kako je do toga došlo. Upravo zbog toga je ovaj nokaut Pricea i više nego vrijedan i samo dokazuje koliko je opasan ovaj borac koji je sada svoj skor doveo na 12-1, a kao UFC borac je na tri pobjede i jednom porazu. Ne moramo vam vjerojatno dodati kako je ovaj nokaut njegovom autoru donio i 50.000 dolara bonusa.

Objavu dijeli Lowkick MMA (@lowkickmma)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI