Nikita Krylov se vratio u UFC

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.07.2018 10:36h Autor:

Nikita Krylov

Vjerojatno najbolji ukrajinski MMA borac, Nikita Krylov, ponovno je član UFC-a, s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor te bi se trebao vratiti na Fight Night u Moskvi.

Ova obavijest je došla od predsjednika Fight Nights Global promocije, koji je rekao kako je Nikita službeno novi član UFC-a te da mi su na rosteru elitne promocije trebao pridružiti još jedan FNG borac, neporaženi teškaš Sergey Pavlovich (12-0). Već se ranije pričalo o ovome, ali tek sada postati će službeno. Krylov još uvijek nema protivnika za povratničku borbu, no ona bi se trebala održati 15. rujna na Fight Nightu 136.

26-godišnji Krylov se u UFC-u borio od 2013. do 2016. godine te je upisao šest pobjeda i tri poraza. Nakon odlaska iz UFC-a upisao je četiri pobjede te mu je trenutni profesionalni skor 24 pobjede i pet poraza, a sve pobjede ostvario je prekidom. Od toga je čak 20 puta slavio u prvoj te tek četiri puta u drugoj rundi. Sa 190 centimetara visine i jako dobrim fizičkim predispozicijama, bio je predodređen za novu europsku UFC zvijezdu, no iznenadan odlazak iz UFC-a to je promijenio.

On je odluku o napuštanju promocije obrazložio time da je predaleko od obitelji, da mu putovanja i treninzi uzimaju previše vremena te da ga FNG može jednako dobro platiti bez da mora prolaziti kroz sve to. Ipak, kroz ove je dvije godine vjerojatno shvatio kako pravu kvalitetnu konkurenciju neće dobiti borbama u Europi te je prihvatio poziv za povratak. Ukoliko nastavi tamo gdje je stao, a pri odlasku je imao pet pobjeda u posljednjih šest borbi, biti će veliko pojačanje za polutešku kategoriju, koja se odjednom probudila zahvaljujući nedjeljnom eventu u Hamburgu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI