Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nikita Krylov se u UFC vraća borbom protiv Jana Blachowicza | Fight Site

Nikita Krylov se u UFC vraća borbom protiv Jana Blachowicza

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.08.2018 21:46h Autor:

Krylov vs. Blachowicz

Borba Nikite Krylova i Jana Blachowicza dodana je na program UFC Fight Nighta 136, koji se idućeg mjeseca održava u Moskvi.

U pitanju je povratnička borba 26-godišnjeg Krylova (24-5, 6-3 UFC) u organizaciju i to nakon prosinca 2016. godine kada je isti napustio. Nastupao je u FNG-u, gdje je upisao četiri pobjede i ta promocija je blagoslovila njegovu želju za povratkom u oktogon, koji je napustio iz želje da bude bliže obitelji. Ipak, sada je ponovno prevladala želja za borbama protiv najboljih boraca svijeta.

Jan Blachowicz (22-7, 5-4 UFC) svakako pripada upravo takvima, budući da se od dolaska u UFC bori samo protiv samog vrha. U svom posljednjem nastupu došao je i do najveće pobjede u oktogonu, kada je savladao Jimija Manuwu. Trenutno se nalazi na četvrtom mjestu ljestvice poluteške kategorije s ambicijom odlaska prema naprijed, a glavna ambicije mu je doći do revanša protiv Alexandera Gustafssona. No, prije toga će morati obraniti svoju poziciju protiv Krylova, koji je UFC napustio kao Top 10 borac.

Krylov je do sada sve svoje pobjede upisao prekidom, što je apsolutna preporuka za svaku njegovu borbu, dok je Blachowicz vrlo čvrst borac, završen samo dva puta u karijeri i to prije nego je postao član UFC-a. Tako da će biti zanimljivo vidjeti može li Krylov napraviti ono što u oktogonu još nitko nije. S druge strane, možda će Blachowicz biti prvi koji je “Minera” odveo do sudačke odluke.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI