Nikita Krylov otkrio zašto je napustio UFC i zašto se sada vratio

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.09.2018 10:32h Autor:

Nikita Krylov

Nikita Krylov ponovno je u UFC-u, nakon što se protekle dvije godine borio u ruskom FNG-u. Sretan je što se vratio i kaže kako mu je to zapravo cijelo vrijeme bio cilj.

Veliko je iznenađenje viđeno početkom prošle godine, kad je Nikita Krylov odlučio napustiti UFC i potpisati ugovor s ruskim FNG-om. Malo prije toga poražen je od Mishe Cirkunova, čime je prekinut niz od pet pobjeda, no nesreće je bila ta da mu je to bila posljednja borba na ugovoru.

“Ponudili su mi lošiji ugovor nego sam očekivao. Možda je to bilo zbog poraza, a možda sam precijenio sam sebe. No, cijelo ovo vrijeme sam živio za to da se vratim i sada mi je drago da sam ponovno tu. Napustio sam UFC da bih postao popularniji u Rusiji i ovo sada ispada kao ispunjenje sna, vraćam se na eventu u Moskvi”, izjavio je Krylov tijekom ovotjednog druženja s medijima u Moskvi.

Krylov je izvan UFC-a odradio četiri borbe te je u svima upisao pobjedu prekidom. Uostalom, sve 24 pobjede ostvario je na taj način, od toga 20 u prvoj rundi. Promociju je napustio kao Top 10 borac, a vjeruje kako će se vratiti na još boljem rankingu. Zapravo, ne bi ga čudilo da mu pobjede protiv Jana Blachowicza donese puno više.

“Ukoliko se Daniel Cormier ne vrati, pobjednik borbe između Blachowicza i mene biti će jedan od tri borca koji se mogu legitimno nadati borbi za titulu prvaka. A uvjeren sam da ću pobjednik biti ja.”

Nikiti Krylovu tek je 26 godina, a već je napravio jako puno. No, nema nikakve sumnje da njegovi najbolji dani tek slijede. Vratio se u UFC bolji i motiviraniji, barem tako tvrdi, a već večeras ćemo saznati koliko u tome ima istine.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI