Nikita Krylov na rubu povratka u UFC

UFC 25.06.2018 10:07h Autor:

Nikita Krylov

Iz Rusije dolaze informacije kako Nikiti Krylovu uskoro istječe ugovor s Fight Nights Global promocijom te kako je jedan od najboljih boraca izvan UFC-a već u pregovorima o povratku prethodnom poslodavcu.

26-godišnji Krylov (24-5) je UFC napustio početkom prošle godine, nakon poraza od Mishe Cirkunova, čime je prekinut njegov niz od pet pobjeda. U tom trenutku bio je Top 10 rangiran borac poluteške kategorije i svakako jedan od najvećih talenata i potencijala. Potpisao je za Fight Nights Global, uz objašnjenje kako je ponuda bila odlična s financijske strane, ali i da zbog obiteljskih razloga ne želi biti dio promocije gdje će toliko često morati putovati daleko od kuće. No, informacije govore kako je na rubu povratka.

Zapravo, izvori govore kako je Krylov već u pregovorima oko novog ugovora, koji će odmah uključivati nastup na event u Moskvi, koji se održava 15. rujna. To je realno i iz razloga što njegov ugovor s trenutnim poslodavcem završava mjesec dana ranije, a i sam predsjednik FNG je to potvrdio. Kasnije se putem Twittera javio Chamatkhar Sandhu, poznati MMA novinar s ESPN-a, koji je kontaktirao vodstvo FNG-a i oni su potvrdili kako su Nikiti dozvolili da uđe u pregovore s UFC-om.

Ovo bi svakako bila velika stvar za UFC-ovu polutešku kategoriju, koja se već neko vrijeme nalazi u problemima, a odlasci boraca su te probleme učinili još izraženijima. Povratak jednog od njih svakako bi popravio stanje, posebno jer je u pitanju borac koji je sve svoje 24 pobjeda ostvario prekidom, od toga 20 u prvoj i samo četiri u drugoj rundi borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI