Nikita Krylov: Ja samo radim svoj posao i dokazao sam da mi je ovdje mjesto

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.01.2015 15:44h Autor:

Nikita Krylov

Ukrajinac Nikita Krylov impresivno je izgledao u Stockholmu. Ekspresno je savladao Stanislava Nedkova i došao do svoje treće UFC pobjede. Smatra kako je dokazao da mu je mjestu upravo u najboljoj organizaciji svijeta.

Još jedna pobjede u prvoj rundi. Odnosno, svih 18 koje je Nikita Krylov ostvario su se i dogodile unutar prvih pet minuta. No, Stanislav Nedkov je protivnik koji je pozivao na oprez i dobru pripremu. "Ovo mi ništa novo, ali uvijek jednako puno znači. Sve svoje borbe sam završio u prvoj rundi i namjeravam tako i nastaviti. Naravno da sam trenirao za borbu na tri runde, no ovo je naravno puno bolje za mene", prokomentirao je Nikita još jednu brzu pobjedu.

Sve je pokrenuo udarački, da bi završio gušenjem. Ukratko je i on objasnio slijed borbe: "Pogodio sam ga koljenom i to je osjetio. Nakon toga sam vidio da je u problemima i nastavio sam napadati, a kad sam primijetio vrat, odlučio sam se krenuti na gušenje. Išao sam na anakondu, no brzo je došao sebi, onda sam uhvatio giljotinu i nisam puštao te sam dočekao dovoljno čvrst zahvat da ga prisili na tapkanje."

Po prvi put u UFC karijeri je spojio dvije pobjede, a slavio je tri puta u prvih pet nastupa. Ipak, loš nastup protiv Soe Paleleia je nekima dugo ostao u memoriji. Misli kako bi takvih trebalo biti sve manje: "Puno ljudi je nakon moje prve borbe mislilo da mi mjesto nije ovdje, no to me samo dodatno motivira. Mislim da sam dokazao kako mi je mjesto ovdje, a sad ću dalje dokazivati kako mi je mjesto sve više u službenom rankingu."

O idućeg protivniku ne razmišlja. "Neka o tome brine UFC-ov matchmaker. Ja sam tu da se borim, odnosno da radim svoj posao", dodao je na kraju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI