Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nikita Krylov doslovno zatvorio usta američkim MMA medijima (GIF VIDEO) | Fight Site

Nikita Krylov doslovno zatvorio usta američkim MMA medijima (GIF VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.01.2014 17:17h Autor:

Nikita Krylov

Nikita Krylov ostvario je svoju prvu pobjedu u UFC karijeri na uistinu impresivan način. Samo 25 sekundi mu je bilo potrebno da nokautira Walta Harrisa, koji je u američkim medijima i na kladionicama bio proglašen velikim favoritom, a neki renomirani MMA mediji su išli toliko daleko da su Ukrajinca ismijavali. Danas, od tog istog medija ni slova…

Nikita Krylov je zadovoljan čovjek. Zatvorio je usta kritikama i to na način na koji je mogao samo poželjeti. Walt Harris je nije ni snašao, a već je bio poražen i to spektakularnih "high kickom". No Krylovu nije bilo lako, nitko mu nije davao šanse, a novinari američkog portala bloodyelbow su otišli toliko daleko da su Nikitu i ismijavali.

"Borba.Stoljeća.Najbolja. Walt Harris nokautom (iscrpljenost), 3. runda."

"Krylov dobiva ovu borbu, postaje UFC prvak do kraja 2014. godine. Vjerojatno i prvak poluteške do kraja 2015.. Soa je pogodio slučajan udarac u prošloj borbi, i o tome će se uskoro pričati kao o borbi u kojoj je Kohsaka dobio Fedora."

" In Soviet Russia, gas tank beats you (nema pravog prijevoda, riječ je o žargonu).Znam da sam kriv, pustite me miru. Walt Harris nokautom, prva runda"

"Mookie dobiva ovo. Walt Harris, nešto čudno, nešto neočekivano!".

Novinari istog portala danas šute. Čak u analizi eventa, gdje su prošli gotovo sve borbe, o ovoj borbi nema ni riječi. Vjerojatno će nakon ovoga shvatiti da nije u redu podcjenjivati borce iz Europe i to na takav bezobrazan i nekorektan način. Ekipa Fight Sitea čestita Krylovu i želi mu puno dobrih borbi i nadamo se da ovakve stvari se neće dogoditi više nijednom europskom borcu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI