Nikada izjednačenija anketa na FS-u: Čitatelji podijeljeni oko meča Jones vs. Cormier!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.01.2015 10:34h Autor:

Jones Vs. Cormier

Gotovo 1800 glasova u samo nekoliko dana "uhvatila" je očito vrlo intrigantna anketa na Fight Siteu kojoj je tema bila dvoboj Jona Jonesa i Daniela Cormiera na UFC-u 182.

Ne samo da se radilo o anketi koja je izazvala dosta zanimanja, radilo se i o pitanju koje je potpuno podijelilo Fight Site čitateljstvo. Nikada prije odgovori nisu bili toliko blizu, a postoci toliko izjednačeni.

Na pitanje "Tko će biti prvak nakon 4.1.?" jednak broj čitatelja, odnosno 29 posto se odlučilo i na aktualnog prvaka Jonesa i na izazivača da će slaviti prekidom u "main eventu" UFC-a 182. Ako ćemo biti cjepidlake u trenutku kada pišemo ovaj članak Cormier je dobio tri glasa više (508) od Jonesa (505), no radi se o neznatnoj prednosti koja se posljednjih dana izmjenjivala s jednog na drugog borca.

I postoci odgovora da će jedan ili drugi slaviti odlukom sudaca su gotovo identični. Tu ipak nešto bolje stoji Jones koji je dobio 22 posto glasova naspram Cormiera koji je zaslužio "samo" 20 posto.

Ukupno zbrojeno na Jonesa tipuje 51, a na Cormiera 49 posto. Već smo prije pisali i o kladionicama koje ovaj put aktualnom prvaku nisu dale toliko očitu prednost pa se na Jonesa nudi vrlo povoljnih 1.60 što je znatno više nego inače.

Ostavljamo ovu anketu aktualnom do samog meča pa stoga možete i dalje glasati, a svoj glas potrkrijepiti komentarima ispod članka!

[anketa=186]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI