Nikad teže dodijeljeni UFC bonusi, pogledajte finishe koji su odabrani (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.02.2018 10:29h Autor:

Ilir Latifi

Slatke brige imali su čelnici UFC-a nakon eventa u Orlandu, po pitanju koga kome dodijeliti bonuse. Kandidati su zapravo bili gotovo svi sudionici programa, a na kraju je odluka pala na Jeremya Stephensa, Ilira Latifia te Bena Saundersa i Alana Joubana.

Pokraj uistinu velikog broja kandidata, borbom večeri proglašena je ona između dva prijatelja i trening partnera, Alana Joubana i Bena Saundersa. Sjajan je to bio okršaj od prve sekunde, gdje su oba borca dala sve od sebe, no Jouban je bio superiorniji u stand upu od svog kolege, kojem je ipak grappling disciplina u kojoj se najbolje snalazi. Ovaj bonus osigurala im je druga runda, u kojoj je Saunders oduševio svojom snagom volje. Mnogi bi pali ranije, no “Killa B” je pokušavao ostati na nogama i boriti se, jednom je čak uzdrmao Joubana tijekom tih pokušaja, no na kraju nije došao do pobjede, ali bonus je svakako zaslužio, kao i Jouban, koji ga je mogao dobiti i za izvedbu.

A što se tiče izvedbe, pokraj nevjerojatnih završnica Rania Yayhe, Marion Reneau, Sama Alveya i spomenutog Joubana, novac ipak odlazi kod Jeremya Stephensa i Ilira Latifia. Stephens je još jednom prezentirao svoj dinamit u ruci, dok je Latifi prvo pogodio sjajan overhand, nakon toga i kroše, da bi borbu ipak završio gušenjem. Sve u svemu, kome god da je UFC ovo dodijelio, bilo bi zasluženo.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI