Nikad krupniji Poirier krenuo u pripreme za borbu protiv Pettisa (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.09.2017 21:55h Autor:

Dustin Poirier

Dustin Poirier je krenuo u pripreme za svoju iduću borbu, koju će 11. studenog odraditi protiv Anthonya Pettisa, a u dvoranu je stigao jednostavno ogroman.

Poirier se od 2011. do 2014. godine borio u perolakoj kategoriji, da bi prije tri godine napokon odlučio da mu je dosta skidanja previše kilograma. Vratio se u laku kategoriju, gdje je odmah napravio niz od četiri pobjede, a izgledao je nikad bolje, sve do prošlogodišnjeg poraza od Michaela Johnsona. Nakon toga se vratio pobjedom protiv Jima Millera, dok je posljednju borbu odradio protiv Eddiea Alvareza, no ona je poništena radi ilegalnih udaraca.

Sada Poiriera čeka njegov drugi main event od povratka u laku kategoriju (prvi je bio poraz od Johnsona), a 11. studenog ga čeka bivši prvak Anthony Pettis, čija je posljednja pobjeda također protiv Millera. Poirier je objavio fotografiju iz dvorane, na kojoj izgleda ogromno, a odmah su se tu pojavili i komentari te pitanja namjerava li se boriti u srednjoj kategoriji.

Budući da je borba za devet tjedana, za vjerovati je kako će Poirier prva tri tjedna raditi lakše i vraćati se u formu, dok bi mjesec i pol prije borbe trebao krenuti u pripremni kamp, barem je takav običaj većine UFC boraca. Uspije li zadržati dio ove mase, a zadovoljiti potrebnih 70 kilograma, mogao bi to biti jedan novi Dustin Poirier, koji bi mogao stvoriti neke neočekivane probleme za Pettisa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI