Nije za svačije oči: Krvavo lice Bellatorove ženske zvijezde (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.10.2017 18:10h Autor:

Hardy vs. Williams

Podosta ružna scena bilo je lice Bellatorove borkinje Heather Hardy nakon njenog prvog poraza u cjelokupnoj borilačkoj karijeri. Nakon high kicka njene protivnice pukao joj je nos, a rezultat je bio potpuno krvavo lice, ali i ostatak tijela ove borkinje.

Inače vrlo atraktivna Heather, kako po pitanju fizičkog izgleda, tako i po pitanju načina borbe, je odradila hrabar nastup u kojem je odlučila pružiti akciju. Već nakon njenog prvog nastupa mogao se čuti nadimak “ženski Gaethje”, a ovog puta ga je potvrdila. Nažalost, za razliku od originalnog Gaethjea, ona se nije uspjela oporaviti nakon batina i slaviti preokretom.

Zapravo, možda bi i uspjela da krvarenje zbog slomljenog nosa nije bilo prejako te da doktori iz sigurnosnih razloga nisu prekinuli borbu između nje i Kristine Williams. Da je odluka bila dobra, najbolja svjedoče fotografije koje smo podijelili ispod teksta. Heather Hardy je u kratkom vremenu od ljepotice postala ranjena krvava zvijer.

“Žao mi je što sam vas razočarala, ali dala sam uistinu sve od sebe što sam imala i nadam se da sam još jednom potvrdila svoj stav kako ću radije izgubiti nego pružiti dosadnu borbu. To je zbog toga što poštujem apsolutno sve vas, sponzore, trenera, prijatelje, obitelj i fanove. Najgore je spoznati kako nisam bila sposobna odraditi posao za vas. Čestitam Kristini Williams koja je imala odgovor na sve što sam pokušala učiniti. I da, vratiti ću se, ništa nikada neće uspjeti izbaciti borbu iz mene, sve je ovo dio mog putovanja”, napisala je Hardy na Instagramu ispod jedne od podijeljenih fotografija.

Objavu dijeli Whoop Ass & Look Good (@allofmma)

Objavu dijeli Robb (@robb6723)

Objavu dijeli Robb (@robb6723)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI