Nije šala, za UFC potpisao još jedan Dong Hyun Kim

UFC 24.11.2015 21:30h Autor:

Dong Hyun Kim

Od subote će u UFC-u nastupati dva borca imena Dong Hyun Kim. I to će nastupiti na istom eventu, a što je još zanimljive, dolaze iz istog tima. Iskusnom velteraša istog imena pridružuje se kolega koji nastupa u lakoj kategoriji.

Novi Dong Hyun Kim je 27-godišnji borac, koji je uskočio kao zamjena, a borit će se protiv Dominiquea Steela. Zanimljivo, obojica su vlasnici profesionalnog skora 13-6, a borba će se održati u kategoriji do 70 kilograma. Ono što je Kima dovelo do UFC-a je činjenica da je slavio u sedam od posljednjih osam borbi te da se event održava u njegovoj domovini, Južnoj Koreji.

Ovo je prvi puta u povijesti da se u UFC-u odjednom nalaze dva borba potpuno istog imena i prezimena, a još je zanimljivije da nastupaju na istom eventu. I da, obojici se subotnji protivnik zove Dominic, nevjerojatno. Onaj poznati Dong Hyum Kim u sunaslovnoj borbi nastupa protiv Dominica Watersa.

Kao što je poznato, ovaj event, na kojem ipak neće nastupiti Mirko Filipović, predvode Benson Henderson i Jorge Masvidala, a održava se u subotu poslijepodne po hrvatskom vremenu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI