Nije šala: Predsjednik UFC-a Dana White implementiran kao lik u igricu UFC 3 (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.03.2018 11:04h Autor:

Photo: Twitter

Ovo je bila “win-win” situacija za sve strane. Za EA Sports koji će dobiti nešto egzotično u svom proizvodu, za fanove koji ne vole predsjednika UFC-a Danu Whitea do te mjere da bi mu htjeli fizički nauditi, za velik broj UFC boraca koji ne podnose svog šefa i žele mu se osvetiti, a ne smiju, i na koncu  za samog Danu Whitea koji će postati još popularniji i medijski još eksponiraniji.

O čemu pričamo? Pa o tome da od sada možete skinuti lik Dane Whitea i implementirati ga kao borca u najnovijem izdanju popularne EA Sports kompjutorske igrice “UFC 3”.

“Iz EA mi govore da su fanovi to tražili već neko vrijeme. Pitali su me jesam li ja voljan to odraditi i odgovorio sam da jesam. Zašto ne? Zabavno je…Tu je i prilika  za sve one koji su me posljednjih 20 godina htjeli udariti u lice”, izjavio je White na ovu temu u intervjuu za Gameinformer.com.

Prema za sada poznatim informacijama, predsjednik UFC-a se natječe u poluteškoj kategoriji. Podsjećamo kako 48-godišnji menadžer ima velikog iskustva u boksu, no upozorava na neka iznenađenja.

“Kada govorimo o tehnici, modelirali su me po boksačima jer imam boksačku pozadinu. Ali nemojte da vas to zavara. Znam i BJJ, pa nemojte očekivati da će biti lako, ako me srušite na parter. Zapravo je moj BJJ jako dobar tako da budite na oprezu na nogama, ali i na parteru”, dodao je White.

Oni koji su analizirali već lik Dane Whitea kažu kako “UFC boss” ima udaračke kvalitete bolje od Cormiera, grappling mu je jači od onog Andersona Silve, izdrživost mu je bolja nego u Lyota Machide, a kada govorimo o zdravlju, tu bolje stoji od 9 bivših prvaka.

Stoga je jasno da lik Dane Whitea ima opasne kvalitete u igrici te bi trebao biti kompetitivan protiv konkurencije u -93 kg kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI