Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nije prošao vagu, izgubio je borbu, gurnuo suca i na kraju ispao pozitivan na marihuanu! | Fight Site

Nije prošao vagu, izgubio je borbu, gurnuo suca i na kraju ispao pozitivan na marihuanu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.10.2015 09:37h Autor:

Francisco Trevino

Francisco Trevino, UFC-ov borac koji je u posljednje vrijeme najpoznatiji po porazu od Sagea Northcutta, ponovno je razočarao čelništvo UFC-a. Prema posljednjim informacijama, Trevinov test nakon borbe na UFC 192 priredbi, pokazao se pozitivnim na marihuanu.

UFC-ov borac u lakoj kategoriji najprije nije prošao vagu koja je pokazivala oko 2 kile previše i za to je kažnjen oduzimanjem 20 posto zarade. Zatim je za manje od minute poražen od Sagea Northcutta, nove UFC-ove senzacije. Nakon prekida borbe imao je dosta prigovora na odluku Herba Deana, ponajboljeg MMA suca, kojeg je i tom prilikom odgurnuo, ali izgleda da za to nije dobio nikakvu kaznu jer ga Dean nije htio naknadno tužiti. Sad kada su se nalazi testiranja pokazali pozitivnima na Marihuanu, Trevino će biti suspendiran na 90 dana.

Očekuje se rekacija UFC-a, pitanje je hoće li Trevinu moći progledati kroz prste s obzirom na to kakve im sve brige zadaje u posljednje vrijeme.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI