Nije izdržao “trolanje”: “Najgluplji UFC borac” odlučio napustiti društvene mreže!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.03.2018 10:24h Autor:

Screenshot

Sjećate li se “najglupljeg borca u povijesti UFC-a”, koji je tu titulu zaradio nakon nastupa na UFC-u 222?

MMA zajednica jednoglasna: “Ovo je bio najgluplji potez u povijesti UFC-a!” (VIDEO)

Radi se naravno o Andreu Soukhamthathu koji je zbog samo njemu znanog razloga odlučio pokloniti pobjedu svom protivniku Seanu O’Malleyju tako što je ozljeđenog protivnika, koji nije mogao stajati na nogama, srušio na parter i tako mu omogućio da izdrži do kraja. E pa Soukhamthath je zbog opetovanog vrijeđanja koje traje već gotovo dva tjedna uvrijeđeno odlučio napustiti društvene mreže.

U razgovoru za ESPN se požalio kako ne može više izdržati toliku količinu “trolanja” pa da se odlučio maknuti na neko vrijeme. Niti sam nema odgovore za svoje poteze!

“Toliko ljudi me trola u ovom trenutku. Nazivaju me najglupljim borcem u MMA-ju. Čak i najglupljim borcem u povijesti UFC-a. Čak i moj prijatelj Rashad Evans. Svi se pitaju zašto sam odlučio hrvati, a i ja se pitam istu stvar. Nakon što me uzdrmao udarcem, i dalje sam ostao u meču, ali sam bio dezorijentiran. Taj me udarac stvarno uništio i udaljio me od mog prvotnog plana. Nisam bio tamo. Mislim da se sam samo borio instinktom. Definitivno žalim zbog svog poteza jer sam prvotno udarač, a tek onda hrvač”, objasio je Soukhamthath za ESPN.

I zaista, Soukhamthath ima za čime žaliti. Pobjeda protiv O’Malleya bi bilo jedno od najvećih iznenađenja do sada u 2018. godini kada govorimo o UFC-u. Ali i definitivno najveći skalp za Soukhamthatha u dosadašnjoj karijeri.

Više o reakciji javnosti na potez Soukhamthatha u meču protiv Seana O’Malleya možete pročitati u linku na početku ovog teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI