Nije gotovo: Khabib žestokim odgovorom demantirao menadžera

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.01.2019 21:19h Autor:

Khabib Nurmagomedov

“Tako da je sada ono što želimo borbu u kojoj se može zaraditi veliki novac. Nije nam bitno hoće li to biti boks, MMA ili nešto treće”, izjavio je u ponedjeljak menadžer Khabiba Nurmagomedova Ali Abdelaziz, a onda se nadovezao na Tonya Fergusona, što je svakako borba koji fanovi žele vidjeti:

“Volim Tonya Fergusona, no on nije to što je nama potrebno. Sto posto sam siguran u to da Tony Ferguson nije idući Khabibov protivnik, on nije ta borba. Tony Ferguson nije taj čovjek, jer trebamo nekoga tko može donijeti veliku prodaju prijenosa.”

No, situacija možda i nije tako jasna i čista. Ako je suditi prema poruci koju je napisao sam UFC prvak na društvenim mrežama, dojam je da odluka nije donesena kada govorimo o Fergusonu kao izazivaču. Odnosno, možda Tony Ferguson iz Khabibovog kuta nije otpisan kao protivnik.

Poruku Nurmagomedova je podijelio Twitter profil “MMA TEAM DAGESTAN”, a radi se o odgovoru jednom fanu.

“Khabib, tvoj menadžer je rekao da nisi zainteresiran za meč protiv Tonyja jer se ne radi o meču koji donosi veliki novac! Brate, ne sjećaš se kada si rekao da si ovdje radi ostavštine, a ne radi novca”, stajalo je u poruci, na što je Rus odgovorio:

“Ime mog menadžera je Ali, moje ime je Khabib. Da ne bi bilo zabune.”

Nurmegomedov je zapravo rekao kako on razmišlja svojom glavom i potvrdio je da će njegova odluka biti posljednja. Možda će se ipak naći u trokutu interesa koji su suprotni od njegovih pretenzija.

Naime, interes UFC je zasigurno revanš protiv McGregora jer će im upravo taj meč donijeti najviše novca. Slično vjerojatno razmišlja i menadžer Ali Abdelaziz, koji će većom zaradom, dobiti i veći postotak koji njemu pripada. Tu je onda i Conor McGregor koji bi gotovo sigurno htio dobiti šansu revanširati se Rusu jer se “željezo kuje dok je vruće”.

Svi oni žele da Nurmagomedov svoj idući dvoboj odradi protiv Conora McGregora, no posljednja će očito biti “Orlova”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI