Nije bilo oklade od milijun dolara na pobjedu Weidmana!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.07.2013 09:01h Autor:

Anderson Silva i Chris Weidman

Posljednjih nekoliko dana tema o namješavanju borbe između Andersona Silve i Chrisa Weidmana itekako se drži na vrhu najpopularnijih.

Sve je krenulo objavom informacije da su nadležni organi savezne države Nevade u suradnji s policijom pokrenuli istragu zbog sumnjive oklade u iznosu od čak milijun dolara na pobjedu Chrisa Weidmana. Objašnjenje medija tom prilikom glasilo je kako tako visoke oklade nisu uobičajene u MMA sportu te je to potaknulo istražitelje.

No, čini se da se ipak nije radilo o točnoj informaciji. Oglasio se Odbor za kontrolu igara na sreću u Nevadi odlučio se oglasiti po tom pitanju.

"Nije moguće otkriti informacije o istragama u tijeku, ali mogu vam reći da mi ne provodimo nikakvu istragu vezanu uz UFC 162 ili okladu tog iznosa. Dodao bih i kako mi nemamo nikakvih informacija da je itko prihvatio okladu te veličine na UFC 162", poručili su iz Odbora.

No, još uvijek se čeka i da se demantira vijest koja je u četvrtak stigla iz Brazila, a prema kojoj je Anderson prodao svoju titulu prvaka za čak 23 milijuna dolara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI