Nicolas Dalby pozvao Ivicu Truščeka da mu sutra bude u kutu, BloodyElbow objavio priču o njima (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.04.2016 15:37h Autor:

Nicolas Dalby i Ivica Trusček

Veliku čast sutra će imati popularni hrvatski borac Ivica Trušček. Hodati će do UFC kaveza s danskim borcem Nicolasom Dalbyem te mu na kraju biti u kutu tijekom njegove borbe protiv Zaka Cummingsa. Priču o njima objavio je i elitni MMA portal BloodyElbow.

Dalby se Ivice sjetio odmah nakon što je objavljeno kako će nastupiti u Zagrebu, budući da su njih dvojica odradili dvije borbe koje obojica teško mogu zaboraviti. Prvi put je to bilo u kolovozu 2012. godine, a nakon toga u ožujku 2013. Oba puta je Dalby slavio sudačkom odlukom.

Ipak, nakon pravog rata koji su odradili oba puta, njih dvojica su ostali u jako dobrim odnosima, no prije svega na društvenim mrežama. Ipak, nakon Dalbyevog dolaska u UFC, Ivica se pohvalio time što ga je njegov prijatelj i bivši protivnik pozvao da mu bude u kutu.

Ivica će tako sutra biti treći hrvatski borac koji će prošetati od svlačionica do UFC-ovog kaveza i to sve zato što je protiv Nicolasa Dalbya u dva navrata pokazao nevjerojatno srcu. Malo dulju priču o njima dvojici objavio je Bloodyelbow te vam preporučamo da ju pročitate, jer samo dijeloe ne bi imalo smisla prenositi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI