Nick The Tooth izbačen s “Lookin’ For A Fight” serijala nakon što se umalo potukao s Whiteom!

UFC 09.09.2016 11:45h Autor:

Matt Serra, Dana White i Nick The Tooth

U vrlo kratkom razdoblju novi UFC-ov ‘reality show’ pod nazivom “Dana White: Lookin’ for a Fight” uspio je prikupiti pravu vojsku fanova. No u posljednjoj smo epizodi mogli primijetiti kako kako je iz popularnog trija izostao dugogodišnji prijatelj Dane Whitea – Nick The Tooth.

U posljednjem se nastavku tako, uz predsjednika UFC-a i Matta Serru, našao umirovljeni borac Din Thomas, a nakon iste su mnogi počeli nagađati koji je razlog Nickovog odsustva.

Dok su neki smatrali kako je morao izostati zbog privatnih razloga, drugi su bili pobornici teorije po kojoj su se on i White razišli jer je Nick bio taj koji je Helwaniju otkrio tajnu o Lesnarovom nastupu na UFC-u 200.

I dok su neko vrijeme svi mudro šutjeli o ovom misteriju, sada nam je Serra napokon otkrio pozadinu ove priče.

“Čudna je ta priča s The Toothom jer je između nas postojala sjajna kemija. On je malo otkačen lik, ali mislim da je to činilo show interesantnijim.

Znači, Dana me nazvao i rekao, ‘Tooth je otpao s jebenog showa’, a ja začuđeno odgovaram, ‘Molim? Što se dovraga dogodilo’, no White nastavlja, ‘Umalo smo se potukli na koncertu Agent Orangea’. “, otkriva Serra prilikom gostovanja na podcastu Brucea Buffera.

“I tako se ovo dogodilo. Joe Silva je upitao Nicka, ‘Kako se bilo grapplati s Mattom?’, to ga je upitao u prijateljskom tonu, a ovaj je odmah poludio, ‘O, taj jebeni debeli idiot mi je smjestio. Želim da priznate kako vas nisu pogodili elektrošokerom ili odlazim’, White uzvratio s time da to neće priznati jer se zaista i dogodilo, pri tome naglašavajući kako mu nisu smjestili”, završio je ovu priču Serra, a rezultat iste i sami znate.

The Tooth je navodno i tražio da se scena s elektrošokerom, kao i ona gdje grappla sa Serom, izbace iz emisije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI