Nick Newell se oglasio nakon poraza koji ga je koštao UFC karijere

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.07.2018 17:56h Autor:

Photo: Instagram

Nick Newell nije uspio! MMA borac s hendikepom je noćas imao priliku karijere kada je ušao u Octagon u sklopu nove epizode UFC-ovog reality showa “Dana White’s Tuesday Night Contender Series”.

Nick Newell poražen u pokušaju dolaska do UFC ugovora

Samo ga je Alex Munoz dijelio od ugovora koji je toliko želio i toliko sanjao. Uostalom, svakom MMA borcu je cilj stići do UFC-a, a Newell nije bio iznimka.

Sve je bilo spremno za veliko slavlje povodom dolaska prvog borca s hendikepom u UFC, a onda se nažalost dogodio život. Na drugoj strani Octagona je noćas stajao bolji i raspoloženiji borac, koji, usput govoreći, nije nagrađen ugovorom s UFC-om. Dana White je unatoč pobjedi protiv Newella, koji je do ovog meča imao impresivnih 14-1, Munozu rekao – NE!

A što je rekao sam Newell nakon drugog poraza u karijeri i daleko najtežeg posrtaja od kada je profesionalac?

Fanovima i javnosti se obratio preko svog službenog Instagrama gdje je objavio fotografiju svog “prebijenog” lica te je kratko dodao:

“Nije ovo bila moja noć. Nemam nikakvih isprika za to. Svaka čast Alexu Munozu. Sjajna predstava, čovjek je gospodin i odličan borac. Vratit ću se!”

E upravo u posljednjoj rečenici leži odgovor na pitanje koje su si svi Newellovi fanovi postavili nakon ovog neugodnog poraza.

Nick se već jednom oprostio jer je smatrao da zbog hendikepa ne može postati dio UFC-a. Sada je sve bilo posloženo da se upravo to dogodi, no nažalost nije.

Kada će se i gdje vratiti ovaj fenomenalan borac koji je inspiracija mnogima, za sada se ne zna. Nije poznato hoće li mu UFC dati još jednu šansu.

Not my night, no excuses. Props to Alex Munoz. Class act, great fighter. I’ll be back.

A post shared by Nick Newell (@notoriousnewell) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI