Nick Diaz: Za naslov ću se boriti ako sam to odlučim!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.01.2015 09:08h Autor:

Nick Diaz

Noć sa subote na nedjelju 1. veljače donosi nam UFC 183 i meč između Andersona Silve i Nicka Diaza, a pobjednik tog meča mogao bi dobiti priliku da se bori za naslov prvaka u srednjoj kategoriji.

Anderson Silva nije se borio od prosinca 2013. i loma noge u meču s Chrisom Weidmanom. Nick Diaz u UFC-ovom oktogonu nije bio još od ožujka iste godine. No, pobjednik bi mogao dobiti priliku napasti naslov prvaka u srednjoj kategoriji. Međutim, Nick Diaz na cijelu priči ne gleda tako.

"U ovom me trenutku UFC koristi za borbu s nekim tko im je iznimno važan. Koriste me uvijek kad trebaju veliku borbu. Trebaju pravog borca i sve što naprave je da se dogovore sa mnom.", rekao je Nick Diaz uoči UFC-183 i borbe s Andersonom Silvom.

"Činjenica je da ima dosta novih boraca. Ja sam ovdje već duže vrijeme i već sam izgradio svoju bazu obožavatelja. Već sam izgradio slavu i zato me žele iskoristiti. Dakle, ako naprave dogovor borit ću se. Ovdje se ne radi o borbi za naslov. Ako ću se boriti za naslov biti će to zato što sam ja tako odlučio. U ovom trenutku nije riječ o osvajanju pojasa."

Diaz se vraća nakon dva poraza. Bolji su od njega bili Carlos Condit i Georges St-Pierre, a revanš protiv GSP-a je nešto što ga prilično zanima.

"Već sam se borio protiv nekih koji su najbolji. Već sam napravi neke stvari koje sam želio i sad mi je cilj imati pravu borbu i napraviti dobar dogovor. Kad bi se pojavila mogućnost da se ponovo borim s GSP-om možda bih prihvatio tu borbu."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI