Nick Diaz trenira, ali i otkriva: “Nisam potpisao ugovor za borbu protiv Masvidala!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2018 11:10h Autor:

Nick Diaz

Nick Diaz nije potpisao ugovor za borbu protiv Jorgea Masvidala, a čini se da tako što niti ne namjerava. To bi značilo kako je Dana White ponovno u krivu, odnosno da njegove uvjeravanje da će do te borbe doći baš i nema temelja.

Borba Nicka Diaza i Jorgea Masvidala najavljena je za UFC 235, što je razveselilo fanove braće iz Stocktona. Nick bi tako trebao nastupiti nakon četiri godine te tražiti svoju prvu pobjedu nakon 2011. godine. No, čini se kako je to još uvijek daleko od realizacije.

“Mislim kako je to izuzetno neprimjereno od strane UFC-a, pokušavaju me spustiti i natjerati da potpišem ugovor dok treniram za borbu. To se neće odraditi na taj način. Ukoliko se netko želi boriti, znate gdje sam, nisam tip kojeg je teško naći”, rekao je Diaz ESPN-u putem SMS poruke, nakon što je upitan o borbi protiv Masvidala. Još je dodao:

“Ima stvari za odraditi na par različitih poslova. Kada se sve posloži tako da ima smisla za svakoga u ovoj priči i kada budu imali borce koji me respektiraju, a i ja njih, možemo se naći i dogovoriti te potpisati ugovor.”

Dakle, to bi značilo da borba za koju je Dana White tvrdio kako se sigurno održava na UFC 235, zapravo još nije niti blizu potvrde. Uostalom, nešto tako se moglo zaključiti iz nedavne Diazove objave.

“Kada budem zadovoljan onime što je ispred mene, biti ću sretan pružiti fanovima ono što im je potrebno. No, mislim da će me oni i sada shvatiti. Trenutno nema pravih borbi za mene, ukoliko se one pojave, boriti ću se”, izjavio je još Nick, dodavši kako bi bio spreman boriti se za titulu, ukoliko se ta prilika ukaže:;

“Prošao bih kroz Woodleya. On to zna i ne moram to javno niti govoriti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI