Nick Diaz traži 20 milijuna dolara za borbu protiv Bispinga

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.10.2016 00:33h Autor:

Nick Diaz

Nakon što su se počele pojavljivati informacije kako UFC radi na organizaciji borbe Nicka Diaza i Michaela Bispinga za UFC 206, stigle su i povratne informacije iz Stocktona, uz koje taj meč baš ne izgleda realan.

Naime,osoba bliska Diaza, koja je ujedno član njegovog kampa, je dala izjavu za medije u kojoj se može zaključiti koje bi bile Diazove ambicije za održavanje te borbe.

“Ukoliko se UFC ne pojavi s ponudom koja garantira 20 milijuna dolara prije borbe, mogu biti siguran kako Nick Diaz niti ne razmišlja o prihvaćanju borbe protiv nedokazanog Michaela Bispiga, posebno u tako kratkom roku za pripremu. Svi znaju da ga je Rockhold razbijao do tog sretnog udarca, Anderson Silva ga je nokautirao, a Hendo ga je također pobijedio. Tako da, neka UFC plati ili zašuti.”

Već se neko vrijeme spominje kako promocija Bispingu traži protivnika za UFC 206, koji se 3. prosinca održava u Torontu. Što se tiče ponude za Diaza, smatramo kako bi onda mogla iznositi nekih desetak puta manje od navedene, što je i dalje ogroman i donedavno nezamisliv novac u UFC-u. Vjerojatno će se još neko vrijeme kombinirati mogući Bispingov nastup na tom eventu. Britancu bi to, u tom slučaju, bila već četvrta borba ove godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI