Nick Diaz: Svi su oni gomila kretena!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.09.2015 09:53h Autor:

Nick Diaz

Nakon saslušanja pred Sportskom komisijom Nevade Nick Diaz suspendiran je na pet godina zbog pada na doping testu koji je napravljen na borbi s Andersonom Silvom na UFC- 183. Diaz je bio pozitivan na marihuanu, a komisija je obrazložila da je razlog ovako drastične kazne činjenica da mu se to dogodilo treći put.

Diazovi odvjetnici najavili su da će se žaliti na ovu odluku, a borac nije skrivao koliko je ljut nakon što mu je izrečena kazna od pet godina zabrane nastupa.

"Vrlo sam ljut. Kao prvo ovaj sport, ova komisija i svi ostali su učinili sve da me drže podalje od vrha kojem pripadama. Radili su sve što mogu da me sprijeće da dokažem da sam najbolji borac na svijetu što i jesam.", izjavio je Nick Diaz.

"Želio sam im reći što mislim, želio sam im svima reći da su skupina kretena. Svi koji ih znaju trebaju im to reći u lice. Rekao bih im to da mi nisu savjetovali da šutim i zato sam šutio. Želio sam im reći da su prešli granicu, da su me od prvog dana pokušavali zaustaviti i spriječiti da budem broj jedan. Ja sam najbolji borac. Uputio sam više udarac nego li bilo tko u ovom sportu. Brat mi ima borbu i hoće li mi sad reći da ne mogu biti u njegovom kutu. To nije sport, to je rat. Ne mogu pomoći ni svom mlađem bratu. Sjetite se kako je Nevada nazvala Chaela Sonnena prijateljem komisije i zahvalila mu se na suradnji nakon trećeg pada na doping testu. Sonnenovi padovi su uključivali steroide i terapiju testosteronom što oboje unaprjeđuje izvedbu jače nego marihuana. Čovjek bi pomislio da će komisija poput Nevade biti zainteresiranija za iskorjenjivanje takvih supstanci nego za medicinsku marihuanu koja je sve prihvaćenija. No, to bi bila istina samo kada bi komisija istinski bila zainteresirana za poboljšanje sporta."

"Nikad nisam u životu uzimao steroide. Znam sve borce i svi su na steroidima. Svi su ti jebači matere na steroidima. Ja sam jedini koji nije na steroidima. Nikad nisam kršio pravila. Ne daju mi da se borim. Podučavat ću jiu-jitsu. Učit ću vas kako da bacate udarce.", ljutito je govorio Nick Diaz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI