Nick Diaz se vraća!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.11.2018 11:20h Autor:

Nick Diaz

Nick Diaz napokon se vraća. Iako još uvijek ništa nije službeno, informacije iz relevantnih izvora govore kako će datum njegovog povratka biti 2. ožujka, kada se u Vegasu održava UFC 235 te da će mu protivnik biti Jorge Masvidal.

U pitanju je borba za koju je Masvidal još prošlog mjeseca izjavio kako ju je prihvatio te da se čeka odluka Nicka Diaza, koji bi se tako u kavez trebao vratiti nakon više od četiri godine. 35-godišnji Nick posljednji je nastup imao još u siječnju 2015. godine, kada je poražen od Andersona Silve, što je na kraju poništeno jer su oba borca pali na doping testu. Posljednju pobjedu upisao je sada već davne 2011. godine, kada je savladao B.J. Penna.

Još uvijek ništa nije službeno, ali informacija dolazi od trenutno najrelevantnijeg MMA novinara na svijetu, Bretta Okamota s ESPN-a. On je otkrio kako je izjavu dobio direktno od Dane Whitea te da bi u pitanju trebao biti upravo spomenuti UFC 235 event, koji se 2. ožujka održava u Las Vegasu.

Masvidal je također već dugo bez pobjede, iako niti blizu koliko Diaz. Posljednji trijumf dolazi mu iz siječnja prošle godine, kada je savladao Donalda Cerronea. Iste godine gubi borbe od Demiana Maie i Stephena Thompsona, a ove godine nije nastupio te je sada očito kako niti neće.

Ovo je ujedno i prva informacija o UFC 235 eventu, što zapravo ne treba čuditi, jer još uvijek ništa ne znamo niti o PPV eventu koji će se održati prije njega, odnosno o UFC 234. Ipak, sam povratak Diaza je velika stvar, možda ne toliko za cijelu sportsku stranu MMA-a i UFC-a, no što se tiče fanova svakako je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI