Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nick Diaz se vraća u 2016? Pregovori s Komisijom u tijeku! | Fight Site

Nick Diaz se vraća u 2016? Pregovori s Komisijom u tijeku!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.10.2015 09:50h Autor:

Instagram

Nick Diaz je trenutno u pregovorima s Atletskom komisijom Nevade zbog kontroverzne suspenzije koju su mu dodijelili prošlog mjeseca i sad postoji šansa da se Diaz vrati u kavez već u 2016.

Komisija je Diazu dodjelila suspenziju od čak pet godina zbog pozitivnog testa na marihuanu nakon UFC 183 priredbe. Suspenzija je uzrokovala šok i negodovanje Diaza i čitave MMA zajednice. Većina ljudi mu je izrazila podršku i prikupljeno je preko 100 000 potpisa za peticiju upućenu Bijeloj kući, tako da je odluka komisije poništena i cijeli slučaj se mora ponovno razmotriti.

Iako je guverner Nevade izjavio da neće preispitivati odluku Komisije čini se da stvari ipak idu nabolje. Diaz je putem Instagrama obavijestio javnost da pregovori s Komisijom, koje za njega vodi UFC-ov pravni tim, idu dobro i Diaz bi mogao postići nagodbu već u idući utorak.

Diazv protivnik na UFC 183 priredbi, Anderson Silva, također je pao test na droge i zaradio jednogodišnju suspenziju. Sad ostaje pitanje hoće li Komisija smanjiti suspenziju na isti rok, ili će ipak dobiti maksimalne tri godine budući da mu je to već treći prekršaj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI