Nick Diaz se ispričao!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.01.2015 08:51h Autor:

Nick Diaz

Nick Diaz nije se pojavio na otvoren treningu uoči meča s Andersonom Silvom koji ga očekuje ovog vikenda. No, ono što je najvažnije stigao je u Las Vegas te ćemo ga u noći sa subote na nedjelju 1. veljače vidjeti u oktogonu.

MGM Grand Garden Arena u Las Vegasu biti će poprište dvoboja dva sjajna borca. Anderson Silva i Nick Diaz naći će se na suprotnim stranama oktogona, a uvod u meč bio je i više nego zanimljiv. Dok je Anderson Silva uredno obavljao obaveze uoči meča Nick Diaz nije se pojavio na otvorenom treningu.

Diaz je propustio let s kojim je bilo potvrđeno da će stići u Las Vegas, ali je potom došao drugim letom bez puno buke. Sad je i objasnio zbog čega je propustio otvoreni trening i izazvao pomutnju među čelnicima UFC-a i ljubiteljima MMA borbi.

"Morao sam se vratiti kući zbog određenih razloga i zato nisam stigao kad sam trebao. Zbog toga se ispričavam posebno svima koji su došli vidjeti otvoreni trening. Iskreno nisam previše razmišljao o svemu tome. Bio sam više usredotočen na borbu. Već sam nekoliko puta tako postupio. To je prilično bezobzirno s moje strane. Još se jednom ispričavam onima koji su došli u srijedu vidjeti otvoreni trening.", izjavio je Nick Diaz.

Bez obzira na to što je svjestan da nije izvršio jednu od obaveza koju UFC i fanovi očekuju od svakog borca Nicku Diazu je ipak najvažnije da napravi ono što misli da je za njega najbolje.

"Ne pokušavam se žuriti ni zbog koga i ni zbog čega. Znam da postoje rokovi. Znam da u petak moram biti na vaganju i u subotu na borbi. Znam da moram dati sve od sebe i donijeti šou fanovima, boriti se za njih i dati 100 posto. Bez obzira na sve obaveze učinit ću za sebe sve što moram učiniti. Još jednom se ispričavam Dani Whiteu, cijelom UFC-u, sve je spremno."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI