Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nick Diaz razočaran predstavom protiv BJ Penna: Ja sam 10 puta bolji! | Fight Site

Nick Diaz razočaran predstavom protiv BJ Penna: Ja sam 10 puta bolji!

UFC 31.10.2011 13:11h Autor:

UFC 137 - poster

Čovjek bi očekivao da je Nick Diaz zadovoljan nakon što je “nalupao” BJ Penna i ponovno izborio izazivačku poziciju u UFC-ovoj velter kategoriji. No, osebujni borac uopće nije sretan niti svoji nastupom, niti činjenicom da se morao boriti protiv Penna, niti novcem koji zarađuje.

“Uopće nisam sretan. Nisam bio na 100 posto. Osjećao sam se dobro, no mnogo stvari nisu bile u redu uoči ove borbe. Prolazim kroz teška vremena”, izjavio je Diaz nakon meča.

“Ne volim prolaziti pored BJ i njegovog kampa i gledati ih poput neprijatelja. Ne volim da mi ne pruže ruku kao da se ne poznajemo. To nije način. Ne volim se uopće boriti protiv ljudi koje poznam. Bio bih deset puta bolji nego što sam bio večeras. To je sigurno”, objašnjava Diaz.

Donedavni prvak Strikeforcea nije zadovoljan niti s novcem koji prima.

“Nema dovoljno novca u ovom sportu. Pogledajte Floyda Mayweathera koji prima 25 milijuna dolara, a ne bi se znao obraniti od rušenja. Ja sam morao ići u školu da bih naučio takve stvari. Trebao sam učiti i raditi. Da zarađujem samo dio tog novca, svi bi bili kompenzirani. Ovako, nitko ne želi trenirati sa mnom jer ne zarađuju dovoljno. Ne krivim ih”, zaključuje Diaz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI