Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nick Diaz prognozirao meč između Conora i Khabiba (VIDEO) | Fight Site

Nick Diaz prognozirao meč između Conora i Khabiba (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.05.2018 11:41h Autor:

Conor McGregor & Khabib Nurmagomedov

Gdje god se pojavio, iako je već nekoliko godina u sportskoj mirovini, Nick Diaz izaziva ogroman interes i zanimanje svojih vjernih fanova. Tako je bilo i proteklog vikenda kada je ESNews uhvatio Diaza na jednom sportskom eventu te su ga zamolili da prokomentira eventualan dvoboj između Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora koji bi mogli gledati krajem 2018. godine.

Diaz se spremno prihvatio kratke analize te je u njoj otkrio kako vjeruje da će se raditi o vrlo teškom meču za obojicu, ali ipak vidi pobjednika u ruskom neporaženom borcu.

“To će biti vrlo težak dvoboj za oba ta borca. U ovom trenutku postoji velik pritisak na jednom o njih, ali gledano ukupno… Khabib bi trebao pobijediti”, objašnjava Diaz.

Razlog zbog čega smatra da je Rus u prednosti naspram McGregorom jesu njegove hrvačke vještine koje se moraju razvijati godinama prije nego mu možeš parirati u tom segmentu.

“Za tipa poput Conora treba jako mnogo vremena da bi razvio formulu kojom bi se mogao nositi uspješno s tipovima poput Georgesa St. Pierrea ili Khabiba. Postoji određena formula koju moraš upotrijebiti. Ne možeš samo ležati na leđima. Moraš preokrenuti situaciju i moraš znati kako se nositi s takvim stvarima u tim trenucima”, smatra Diaz.

Upravo prošlog mjeseca su mediji objavili kako bi se i Nick Diaz trebao vratiti u Octagon nakon tri godine pauze. Podsjećamo kako ga je suspenzije i dugog izostanka iz profesionalnog sporta koštao USADA-in pozitivni test na cannabis.

No, u posljednje vrijeme se može čuti kako je Diaz sada spreman na povratak, kao i da pregovara s UFC-om o detaljima povratničkog meča. Analitičari vjeruju da bi se mogao vratiti u drugoj polovici 2018. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI