Nick Diaz prije doping testa popio 24 boce vode!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.09.2012 10:26h Autor:

Nick Diaz

Nick Diaz pokušat će putem suda osporiti ili umanjiti kaznu koju mu je odredila Atletska komisija Nevade zbog pada na doping testu kad mu je u organizmu pronađena marihuana.

Keith Kizer, čelni čovjek Atletske komisije u Nevadi, i Nick Diaz već neko vrijeme ratuju. Nick se ne može pomiriti s time da sve do iduće godine neće smjeti ući u UFC-ov oktogon zbog toga što mu je ranije ove godine nakon jednog meča u organizmu pronađena marihuana.

Komisija ga je strogo kaznila novčano i suspenzijom, no Nick se nada da bi se to moglo promijeniti sudskom odlukom.  Čini se da bi nam ta sudska rasprava mogla otkriti mnoge zanimljive informacije, Kizer je tako rekao da je Diaz čim je saznao da će ubrzo biti podvrgnut doping testu popio čak 24 boce vode kako bi bolje prošao, no očito mu to nije pomoglo.

Reagirao je odmah i Diazov menadžer, Cesar Gracie, te tvrdi da to nije istina.

No, nije demantirao Nickovu izjavu kojom je lagao prilikom ispitivanja. Najprije je tvrdio da nije uzimao nikakva ilegalna sredstva u protekla dva tjedna, da bi kasnije na početku samog testiranja rekao da je konzumirao marihuanu tjedan dana prije meča. To mu se također uzima kao otegotna okolnost.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI