Nick Diaz: Ova pauza mi je super došla!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.01.2013 07:24h Autor:

GSP VS Nick Diaz

Nick Diaz pojavio se na konferenciji za medije i već samo to po sebi je bila prilično zanimljiva vijest. Oni koji malo bolje prate MMA scenu vjerojatno su upoznati s činjenicom da Nick nije ljubitelj takvih stvari, ali ovog puta bi mu prijetio otkaz u slučaju da je ponovno bojkotirao druženje s novinarima u organizaciji UFC-a.

Nije ni pokušavao sakriti da ne voli pressice, ali ipak je priznao da nije tako loše… "Pa zapravo nije ni tako loše ovdje, preživjet ću. No, radije na ovakve stvari ipak ne bih dolazio."

Nick još uvijek odrađuje svoju suspenziju zbog pada na doping testu. Marihuana mu je donijela jednogodišnju suspenziju, a zbog toga je čak i na sudu s Atletskom komisijom jer nije zadovoljan njihovom odlukom. No, čini se da je ova pauza imala i svojih dobrih strana.

"Posljednjih godina skoro nikad nisam bio potpuno spreman za neki meč. Uvijek bih u borbu ulazio s nekakvim ozljedama, a u istom takvom stanju bih i započinjao pripreme. Zbog toga je ova pauza čak i dobro došla. Odmorio sam se, iza mene je jedan period, a sad me čeka težak izazov", rekao je Nick.

Vrlo je temeljito analizirao okršaj Georgesa St-Pierrea i Carlosa Condita, prema sudu većine radilo se o fantastičnoj borbi, no Nick im nije htio odati ipak preveliko priznanje. "Bit ću iskren i reći da je njihov meč bio dobar, ali nijedan od njih me nije posebno impresionirao."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI