Nick Diaz opet radi probleme!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.03.2013 10:29h Autor:

Nick Diaz

Kad bismo vam rekli da je sve spremno za veliki UFC-ov spektakl na kojem će se održati okršaj Georges St-Pierrea i Nicka Diaza, lagali bismo vam, ponajviše iz razloga što trenutno nitko ne može biti ni potpuno siguran hoće li se zaista pojaviti na borbi, možda i to propusti kao javni trening prije UFC-a 158.

GSP je bio prilično razočaran, ali iznenađen je bio čak i predsjednik UFC-a koji mu je već više puta progledao kroz prste i pitanje je koliko će još imati strpljenja za njegovo ponašanje.

"Upravo mi je javljeno da se Nick nije pojavio na javnom treningu u Montrealu, nevjerojatno koliko je teško surađivati s njime. Ako se ne pojavi ni na konferenciji za medije, e onda stvarno neće biti dobro. Sad još uvijek ne znam što ću napraviti u toj situaciji, ali znam da neće biti dobro", rekao je Dana White.

"U slučaju da osvoji pojas u meču protiv GSP-a, zaprijetit ću mu oduzimanjem pojasa ako propusti bilo što od programa. Ozbiljno ćemo popričati s njime, a oduzimanje pojasa moglo bi biti nešto neizbježno", dodao je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI