Nick Diaz nije uspio preko suda ukinuti svoju suspenziju!

UFC 15.12.2012 07:23h Autor:

Nick Diaz

Nick Diaz pokušao je putem suda u Nevadi osporiti odluku tamošnje Atletske komisije koja ga je suspendirala na čak godinu dana, no sudac je takav njegov zahtjev ipak odbacio.

Budućem izazivaču Georgesa St-Pierrea propala je namjera da se što prije vrati u oktogon, odnosno da UFC što prije dobije ponovno dozvolu da promovira priredbu s njime, no to ipak nije spriječilo Danu Whitea da i službeno potvrdi da će se okršaj Nicka i GSP-a zaista održati na UFC-u 158.

Čelnik Atletske komisije u Nevadi, Keith Kizer, otkrio je što je sud odlučio, tako da na kraju Nicku ne preostaje ništa drugo osim čekanja početka veljače iduće godine kada ponovno može zatražiti izdavanje licence za nastup u oktogonu.

Bio je to prvi slučaj u posljednjih 15 godina da neki borac na sudu pokušava osporiti odluku Atletske komisije, a sudeći prema ishodu ove tužbe, čini se da će se poprilično dugo čekati i da se ponovno netko odluči na takav potez.

Podsjetimo, Nick Diaz je suspendiran na godinu dana i kažnjen s gotovo 80 tisuća dolara zbog pada na doping testu nakon borbe s Carlosom Conditom u veljači ove godine nakon što je utvrđeno da je konzumirao marihuanu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI