Nick Diaz: Ne uživam u borbama i ne veselim se borbi s Andersonom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2014 09:24h Autor:

Nick Diaz

Nakon što je objavljeno da će se Anderson Silva i Nick Diaz boriti 31. siječnja na UFC-u 183, Diaz je održao telefonsku konferenciju za medije.

Biti će to povratak Andersona Silve nakon ozljede koju je zaradio u meču protiv Chrisa Weidmana, ali i povratak u oktogon Nicka Diaza koji se nije borio još od ožujka 2013. Diaz je tijekom konferencije imao nekoliko zanimljivih izjava i o svojoj profesiji.

"Nikome ne preporučujem da bude borac. Borbe nisu nešto u čemu uživam, to je jednostavno nešto što osjećam da moram raditi.", izjavio je između ostalog Nick Diaz.

"Ne uživam kad se borim. Tu riječ ne koristim kad je sport u pitanju. Tu riječ koristim kad sam gladan i kad vidim hranu. Tada sam uzbuđen. Uzbuđen sam kad imam par slobodnih dana. Jesam li uzbuđen kad se borim protiv nekoga? Ne zna jesu li ljudi zbunjeni kad se taj izraz veže uz borbe. Ne želim nikoga ozlijediti. Nisam nasilna osoba. Mrzim gledati kako se ljude ozljeđuju. Neki od boraca kažu kako žele druge ozlijediti i da to vole. Ja bih ima ponekad na to odgovorio da prestanu srati."

Diaz je za vrijeme izbivanja iz borbi često naglašavao visine ugovora, a on je očito postigao dobar dogovor s čelnim ljudima UFC-a.

"Drugi borci nisu plaćeni koliko zaslužuju i ne mogu učiniti ništa po tom pitanju zato što šute. Zadovoljan sam i sretan sa svojim novim ugovorom."

No, nije baš sretan s borbom koja ga očekuje.

"Biste li vi s uzbuđenjem čekali borbu s Andersonom? Život je kao bombonijera i nikada ne znate što ćete dobiti kad se borite s Andersonom.", zaključio je Nick Diaz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI