Nick Diaz: Ne namjeravam se vraćati ozljeđivanju ljudi, želim samo partijati

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2019 18:45h Autor:

Nick Diaz

Nick Diaz nema apsolutno nikakve namjere vraćati se borbama. To se itekako lako može zaključiti iz njegovih posljednjih dogodovština, koje je sam dokumentirao na Instagramu.

Anderson Silva poželio je raditi revanš svoje borbe s Nickom Diazom te je istog prozvao odmah nakon UFC 234 poraza od Israela Adesanye. Iako ima fanova kojima se ta ideja sviđa, činjenica je kako ta borba baš i nije izvediva, posebno ako gledamo na stanje u kakvom je Diaz i ono kako provodi svoje dane.

Svojevrsni odgovor na to dao je u svojim Instastory objavama, koje bi trebale još par sati nakon objave ovog teksta biti dostupne na njegovom Instagram profilu. U jednoj od njih vidi se kako pokušava gledati MMA borbu, nakon toga na sliku borbe stavio je tužne emoticone, a iduća objava dovoljna je sama za sebe.

“Jebeš sve to, ne želim ozljeđivati ljude.  Želim samo partijati”, rekao je Nick, držeći u litru bocu ovim putem neimenovanog žestokog alkoholnog pića.

Nedavno je Nickov prijatelj Gilbert Melendez izjavio kako misli da je stariji Diaz umirovljen, a sve se više čini kako je to istina. I bolje onda neka tako ostane, posebno ako uživa u životu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI